IT services op maat voor kmo’s

IT bedrijf Limburg voor kmo's - AdminSense

De IT oplossing op maat van jouw bedrijf

Of je nu een groot bedrijf bent, een kmo of een beginnende ondernemer, een digitale aanwezigheid is cruciaal in het bedrijfsleven van vandaag. Het is dan ook van groot belang dat je kan rekenen op een betrouwbare en performante netwerkinfrastructuur in je onderneming. Dankzij de IT services op maat van AdminSense ben jij zeker dat je bedrijf steeds in topconditie is op vlak van ICT.

Als beginnende ondernemer weet je vaak niet waar je nu juist nood aan hebt om efficiënt aan de slag te gaan. Ervaren ondernemers daarentegen verliezen na verloop van tijd dan weer vaak het overzicht over hun uitgebreide IT-infrastructuur en ze missen vaak de diepgaande kennis om deze adequaat te beheren. Laat dit nu net onze specialiteit zijn!

Ons team staat graag klaar voor elke onderneming, groot of klein, met een aanbod aan IT services volledig op maat van jouw noden en wensen. Deze bepalen we tijdens een kennismakend gesprek. Indien nodig voeren we een IT audit uit waarin we het huidig IT-netwerk onder de loep nemen en onderzoeken waar de sterktes, zwaktes, opportuniteiten en bedreigingen liggen. Op basis daarvan maken onze IT-specialisten een plan van aanpak op om jouw werkplek te optimaliseren.

Je kan bij AdminSense terecht voor IT services op maat zoals:

  • Beheer van je IT-infrastructuur

  • Werkplekken in de cloud

  • Cloud servers

  • VoIP telefonie

  • Webontwikkeling op maat

  • Managed IT services

  • Vervangen en herstellen van hardware

  • Interventies ter plaatse en op afstand

De ontzorgende IT-partner waar je op kan rekenen

Bij AdminSense is het onze missie om jou volledig te ontzorgen op vlak van IT.  Jij focust je op jouw corebusiness en wij op die van ons: jouw IT-infrastructuur.  Zo zorgen we ervoor dat jij een netwerk hebt waar je altijd op kan rekenen.

Niet alleen kan je bij ons team terecht voor het beheer van je netwerkinfrastructuur. We staan hiernaast ook elke dag klaar via onze IT-helpdesk om je verder te helpen met technische bijstand of dringende hulp.

Blijft je software constant vasthangen? IS je laptop gecrashed? Hapert de printer voor de tiende keer vandaag of heb je per ongeluk een document gewist van je server?  Geen probleem! Onze IT-experts zijn elke dag telefonisch of via mail te bereiken om je vliegensvlug en adequaat verder te helpen.

Contact

Nood aan een betrouwbare partner in IT services voor jouw kmo?

Contacteer ons team voor meer informatie of een voorstel op maat!

Kantoor

Schutterlaan 5
3670 Oudsbergen

Telefoon

+32 11 15 12 11