Website op maat voor kmo’s

IT bedrijf Limburg voor kmo's - AdminSense

Professionele bedrijfswebsite op maat

In het digitale tijdperk van vandaag is een online aanwezigheid onmisbaar voor elke kmo. Je website is het online visitekaartje van je bedrijf. Je profileert je daarom online best met een website die écht uitdrukt waar je merk voor staat. Dit kan met een website op maat. Het team van AdminSense is naast het leveren van IT services en werkplekken in de cloud ook gespecialiseerd in het bouwen van websites op maat, maatwerkapplicaties, webshops en platformen.

Ons team begrijpt dat jouw onderneming de juiste klanten wil aantrekken. We maken het dan ook onze missie om bedrijven online zichtbaar te maken zodat jouw kmo het gewenste doelpubliek aanspreekt en leads genereert.

De websites op maat van AdminSense zijn gebruiksvriendelijk, snel maar ook betaalbaar. We zorgen er steeds voor dat je maatwerkwebsite optimaal beveiligd en mobielvriendelijk is.

Bij het ontwerp stemmen we steeds af met jou als zaakvoerder zodat de website volledig in lijn ligt met de branding en boodschap van je kmo.

Ook de functionaliteiten worden volledig naar wens voorzien: wil je bezoekers contact laten opnieuw? Wil je een live-chatfunctie op je website? Of wil je je aanbod ook online beschikbaar maken in een webwinkel? Wij zetten graag onze schouders onder jouw webproject.

 

Maatwerkapplicaties voor bedrijven

Naast websites staat ons team ook steeds klaar voor het ontwikkelen van maatwerkapplicaties of platformen op maat. Wil je een webwinkel opstarten om jouw aanbod online aan te bieden? Organiseer je een evenement en wil je een online platform om toegangstickets te verkopen of heb je nood aan een andere tool? We stemmen graag met je af over de mogelijkheden en bezorgen je een voorstel op maat.

Voordelen van een website op maat voor je kmo

 • Een website op maat is strategisch

  Enkel de functionaliteiten die je echt nodig hebt, voorzien we op je website. Zo kan je efficiënt aan de slag en kan je gericht klanten aantrekken en je vooropgestelde doelen bereiken.

 • Een website op maat is uniek

  Wanneer je kiest voor webontwikkeling op maat bij AdminSense, zorgt ons team voor een unieke uitstraling van je website. We zorgen ervoor dat je bedrijfswebsite volledig past in je branding.

 • Een website op maat is conversiegericht

  Ons team zorgt ervoor dat de doelen die je wilt bereiken met je professionele bedrijfswebsite duidelijk zijn vooraleer we beginnen te bouwen aan de eigenlijke site. Zo zorgen we ervoor dat we de juiste functies, koppelingen en integraties voorzien die van belang zijn voor jouw kmo.

 • Een website op maat is gebruiksvriendelijk

  Als zaakvoerder ken je je doelpubliek het best. Hebben ze voldoende aan een contactformulier of hebben ze nood aan een live chatfunctie? Dankzij een gedetailleerd intakegesprek zorgen we ervoor dat de website uitermate gebruiksvriendelijk en navigeerbaar wordt gebouwd.

 • Een website op maat is flexibel

  Ben je een startende eenmanszaak of een kmo in de groei? Ook dan is een website op maat de juiste keuze. Aangezien je bedrijfswebsite volledig naar wens wordt samengesteld, kan deze meegroeien met je bedrijf. Heb je bijkomende functionaliteiten nodig? Wil je downloads aanbieden? Wil je extra webpagina’s voorzien? Het is een fluitje van een cent voor onze webbouwers.

 • Een website op maat is voorzien van periodiek onderhoud

  Een website op maat is voorzien van periodiek onderhoud Ook na het ontwikkelen van je website of webapplicatie op maat, staat het team van AdminSense voor je klaar. Zo voorzien we periodiek onderhoud van je website. Op die manier ontzorgen we jou en zorgen wij ervoor dat je website steeds up-to-date en optimaal beveiligd is.

Contact

Een website op maat of maatwerkapplicatie voor jouw kmo?

Contacteer ons team voor meer informatie of een voorstel op maat!

Kantoor

Schutterlaan 5
3670 Oudsbergen

Telefoon

+32 11 15 12 11