Werken in de cloud voor kmo’s

IT bedrijf Limburg voor kmo's - AdminSense

Werkplekken in de cloud voor bedrijven

Binnen je bedrijf maak je gebruik van heel wat verschillende bestanden, data en software. Maar weet je ook waar deze zich allemaal bevinden en kan je hier ten alle tijde efficiënt mee aan de slag? Maakt jouw bedrijf momenteel nog gebruik van een lokale server? En bewaren je medewerkers al hun data nog lokaal op hun werktoestel? In dit laatste geval is het hoog tijd om de overstap te maken naar werken in de cloud.

Ben je op zoek naar een IT partner die je kan ondersteunen met de digitaliseren van je bedrijfsprocessen? Wil je je medewerkers de mogelijkheid geven om efficiënt te telewerken of wil je zelf waar én wanneer optimaal en veilig kunnen werken in de cloud? Dan ben je bij AdminSense uit Oudsbergen aan het juiste adres. Ons team is gespecialiseerd in het opzetten en configureren van cloudomgevingen volledig op maat van jouw kmo.

Je kan bij AdminSense o.a. terecht voor volgende cloudoplossingen:

 • Microsoft 365 omgevingen

 • Cloud Servers

 • Cloud Security

 • Cloud Hosting

 • Cloud Telefonie

De bedrijfsprocessen van je kmo digitaliseren

Werken in de cloud houdt in dat je de bedrijfsprocessen binnen je onderneming gaat digitaliseren. Concreet betekent dit dat je op elk moment van de dag, vanaf elke plek waar ook ter wereld en vanaf eender welk toestel met een internetverbinding kan werken én toegang hebt tot je bestanden, data en software.

Zo wordt telewerken of werken tijdens een zakenreis of werklunch een fluitje van een cent. Bovendien kunnen medewerkers dankzij werken in de cloud ook makkelijk bestanden delen én er tegelijkertijd aan werken.

Optimale cyberveiligheid van je bedrijfsdata

Vandaag de dag is cybercrime nog steeds big business. Dagelijks komt en gaat er heel wat belangrijke data binnen en buiten in je kmo. Het is dan ook van cruciaal belang om deze kostbare gegevens optimaal te beschermen tegen hacking, ransomware en andere digitale bedreigingen.

Door te kiezen voor een cloud server en in te zetten op werkplekken in de cloud, ben je zeker dat je veilig aan de slag kan en dat je software en bestanden beschermd op een externe server staan én enkel toegankelijk zijn voor geautoriseerde medewerkers.

Denk hiernaast ook aan andere overmachtssituaties zoals een stroompanne, brand een gecrashte lokale server. Ook hier bieden werkplekken in de cloud soelaas. Je kan namelijk op eender welke plek verder werken zonder hinder.

Voordelen van werken in de cloud voor kmo’s

 • Werken in de cloud is veilig

  Het team van AdminSense zorgt ervoor dat jouw cloudomgeving steeds optimaal beveiligd is met behulp van authenticatie en encryptie. Zo kan jij je focussen op de groei van je bedrijf.

 • Werken in de cloud is kostenefficiënt

  Jouw werkplek in de cloud wordt door ons team volledig op maat geconfigureerd. Zo ben je zeker dat je enkel betaalt voor wat je ook daadwerkelijk nodig hebt. Bovendien maak je gebruik van apparatuur van de cloudprovider en hoef je niet langer te investeren in hardware en onderhoud van een eigen lokale server.

 • Werken in de cloud zorgt optimale data back-ups

  Wanneer je aan de slag gaat in de cloud, zorgt de cloudprovider voor automatische, periodieke back-ups van je software en data. Gaat een bestand verloren of heb je het per ongeluk gewist? No worries! Je kan er op deze manier altijd zeker van zijn dat je je data kan recupereren.

 • Werken in de cloud is schaalbaar

  De cloudoplossingen van AdminSense zijn schaalbaar. Zo voorzien we graag meer of minder opslagcapaciteit of voegen we etra verwerkingskracht toe wanneer je daar nood aan hebt of wanneer je kmo groeit.

 • Werken in de cloud maakt samenwerken eenvoudiger

  Wanneer je medewerkers in de cloud aan de slag gaan, krijgen ze samen toegang tot software en bestanden. Dit betekent dat ze tegelijkertijd kunnen werken aan éénzelfde project. Bovendien hebben ze zo ook makkelijker toegang tot de nodige documenten en data wanneer hun collega’s afwezig zijn.

 • Werken in de cloud is flexibel

  Dankzij werkplekken in de cloud hebben gebruiker vanaf elke locatie (met internetverbinding) toegang tot hun software, projecten en bestanden. Zo wordt telewerken of werken in het buitenland erg makkelijk.

Contact

Werken in de cloud met jouw kmo?

Contacteer ons team voor meer informatie of een voorstel op maat!

Kantoor

Schutterlaan 5
3670 Oudsbergen

Telefoon

+32 11 15 12 11