VoIP voor kmo’s

IT bedrijf Limburg voor kmo's - AdminSense

Bellen via het internet in je onderneming

Wil je graag werken in de cloud? Dan is inzetten op slimme communicatie met internettelefonie, ook wel VoIP, een niet te missen stap voor je kmo of eenmanszaak. Op die manier ben je bereikbaar waar en wanneer jij maar wil.

VoIP staat voor Voice over IP. Dit betekent dat je niet via een digitale of analoge lijn belt maar wel via het internet. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding, een compatibel telefoontoestel én een abonnement op één van onze VoIP abonnementen. Wil je bellen via je mobiel toestel? Ook dat kan! Hiervoor heb je enkel onze VoIP-applicatie nodig en een 4G-verbinding. Hierna kunnen jij en je medewerkers naar hartenlust bellen aan een extra voordelig tarief.

Voordelen van VoIP voor je kmo

Je medewerkers maken dagelijks heel wat telefoontjes naar klanten, prospects, leveranciers en dit nationaal én internationaal. Zou het niet fantastisch zijn als je bedrijf de maandelijkse telefoonkosten zou kunnen verlagen zonder in te boeten aan betrouwbare en hoogwaardige communicatie? Met VoIP kan dit. Bellen over het internet brengt veel voordelen met zich mee.

 • VoIP is eenvoudig te gebruiken

  Ons team zorgt ervoor dat jouw cloud telefooncentrale volledig geconfigureerd wordt naar wenst. We zorgen bovendien voor ondersteuning en de nodige updates zodat jij je kan focussen op je corebusiness.

 • VoIP zorgt ervoor dat je optimaal bereikbaar bent

  Dankzij VoIP telefonie ben je altijd en overal bereikbaar waar je maar wilt. Je geniet van de standaard belfuncties van een ‘gewone’ telefoonlijn uitgebreid met extra mogelijkheden. Het enige dat je nodig hebt is een internet of 4G-verbinding.

 • VoIP is volledig op maat van je kmo in te stellen

  De virtuele telefooncentrales van AdminSense zijn flexibel en groeien mee met je bedrijf. Open je een tweede locatie? Komen er medewerkers bij? Of krimpt je personeelsbestand? Ons team is in de mogelijk om je VoIP telefooncentrale op elk moment aan te passen aan de noden van jouw kmo.

 • VoIP is kostenbesparend

  Bellen via het internet is enorm voordelig. En niet alleen voor bedrijven die veel internationale telefoontjes voeren. Dankzij de flexibiliteit van de VoIP-telefooncentrale betaal je enkel voor wat je écht nodig hebt. Bovendien is het mogelijk om via één internetverbinding meerdere telefoontjes tegelijkertijd te voeren. De kost voor jouw onderneming? Die bestaat enkel en alleen uit de opstartkost en het reële gebruik.

Contact

Een VoIP telefooncentrale voor jouw kmo?

Contacteer ons team voor meer informatie of een voorstel op maat!

Kantoor

Schutterlaan 5
3670 Oudsbergen

Telefoon

+32 11 15 12 11