Managed IT services voor kmo’s

Steeds meer bedrijven besteden hun IT uit. Schakel onze expertise in zodat jij je kan focussen op je bedrijf.

IT bedrijf Limburg voor kmo's - AdminSense

De IT partner die jouw bedrijf ontzorgt

Heel wat bedrijfsleiders spenderen veel tijd aan het beheer van de IT infrastructuur binnen hun onderneming. Dit is jammer aangezien je je als ondernemer natuurlijk liever focust op de groei van je onderneming. Ontbreekt de nodige tijd in jouw planning of de vereiste expertise binnen je interne IT afdeling? Dan is het uitbesteden van je IT een goed idee. Het team van AdminSense ontzorgt jouw kmo graag met managed IT services.

AdminSense is het IT bedrijf te regio Limburg met de nodige kennis en jarenlange ervaring in de sector om jouw kmo of eenmanszaak volledig te ontzorgen op vlak van IT. Het vervangen van verouderde hardware, het vernieuwen van outdated softwaretoepassingen, het optimaliseren van de cyberveiligheid van het bedrijfsnetwerk, werkplekken in de cloud voorzien, VoIP telefooncentrales,… het zijn enkele voorbeelden waarmee ons team jouw kmo kan ontzorgen met behulp van managed IT services.

Je bedrijfsprocessen zijn van cruciaal belang voor je onderneming om een gestroomlijnde werking te garanderen. Als IT experts kennen we jouw IT infrastructuur van binnen en buiten en kunnen we zo proactief inspelen op bedreigingen of zwakheden. Het is dan ook onze missie om er via IT outsourcing voor te zorgen dat jij  je, als bedrijfsleider, volledig kunt focussen op het runnen van je onderneming.

De voordelen van het uitbesteden van de IT van je bedrijf:

 • Managed IT services zijn tijdsbesparend

  Wanneer je je IT uitbesteedt aan een gespecialiseerde partner heb je zelf meer tijd om je te concentreren op de groei van je onderneming.

 • IT outsourcing is schaalbaar

  Managed IT Services groeien mee met je bedrijf. Heb je meer werkplekken in de cloud nodig? Meer werkkracht om efficiënt te werken of heb je net nood aan minder opslagcapaciteit? Je externe IT-partner zorgt ervoor.

 • Dankzij IT outsourcing heb je te allen tijde een IT-partner ter beschikking

  Kies je ervoor om je IT uit te besteden aan AdminSense? Dan staan wij op elk moment klaar om jouw kmo volledig te ontzorgen. Onverwachte panne, defecte hardware of software die blijft vasthangen? We assitseren graag ter plaatse of vanop afstand. Bovendien zorgen we er voor dat je IT infrastructuur steeds up-to-date en veilig is en voorzien we monitoring zodat we bedreiging steeds proactief een stapje voor zijn.

 • Managed IT services zijn kostenbesparend

  Door je IT-omgeving toe te vertrouwen aan één gespecialiseerde partner zorg je ervoor dat je niet onnodig facturen binnenkrijgt van partners die overlappende diensten aanbieden. Via IT outsourcing heb je één aanspreekpunt voor al je IT noden. Zo behoud je het overzicht van je de kosten die het met zich meebrengt en betaal je enkel voor de IT diensten die je echt nodig hebt en gebruikt.

Contact

Managed IT services voor jouw kmo?

Contacteer ons team vandaag voor meer informatie over het uitbesteden van je IT of voor een voorstel op maat!

 

 

Kantoor

Schutterlaan 5
3670 Oudsbergen

Telefoon

+32 11 15 12 11