Maak kennis met AdminSense, dé IT partner voor kmo's

IT bedrijf Limburg voor kmo's - AdminSense

De IT partner met jarenlange ervaring

IT bedrijf AdminSense uit Oudsbergen is dé IT partner voor kmo’s en ondernemingen. Niet enkel staan ze klaar voor het leveren van  IT services, ze helpen ook graag verder met cloudoplossingen alsook webontwikkeling op maat.

De drijvende kracht achter AdminSense is het team bestaande uit Tom Geraerts en Marco Huyben. Beiden hebben zich verregaand gespecialiseerd als IT services providers voor bedrijven, kmo’s en eenmanszaken.

Dankzij hun expertise en jarenlange ervaring in de sector weten ze wat écht belangrijk is op vlak van ICT voor kmo’s. Omdat ze begrijpen dat een efficiënte infrastructuur, een gebruiksvriendelijke website en veilige cloudoplossingen enorm belangrijk  zijn voor elk bedrijf – groot of klein – zetten ze elke dag opnieuw in op het ontzorgen van ondernemers.

De missie van jouw Limburgse IT partner

Het team van AdminSense gelooft in de kracht van digitalisering. Echter is ondersteuning door een gespecialiseerde partner hierin van cruciaal belang. Marco en Tom hebben er doorheen de jaren dan ook hun missie van gemaakt om als flexibele en betrouwbare IT partner ondernemingen te ondersteunen in elke stap van hun digitale groei. Van hardware herstellingen tot implementaties van volledige netwerkinfrastructuren.

Dankzij hun persoonlijke werkwijze, hun eerlijke audits en hun integere aanpak profileren ze zich als dé IT partner voor kmo’s binnen Limburg en ver daarbuiten. Ze vinden het dan ook enorm belangrijk om steeds transparant te communiceren en advies volledig op maat van jou als kant te formuleren. Geen overvloed aan overbodige producten of torenhoge facturen. Nee, enkel en alleen die zaken waar jouw onderneming nood aan heeft om hun digitalisering naar een hoger niveau te tillen.

Hoe gaat AdminSense te werk?

Intake

Ons team brengt de IT noden, wensen en uitdagingen van jouw kmo duidelijk in kaart.

Voorstel

Onze experts maken een voorstel volledig op maat en lichten dit gedetailleerd toe.

Implementatie

Na goedkeuring zorgen we voor een vlotte en kwalitatieve implementatie bij jou op kantoor.

Monitoring

We checken of onderhoud of monitoring nodig is om je IT netwerk up-to-date en veilig te houden.

Contact

Vrijblijvend kennismaken met onze IT specialisten?

AdminSense staat klaar om ook jouw kmo te ontzorgen!

Kantoor

Schutterlaan 5
3670 Oudsbergen

Telefoon

+32 11 15 12 11